Sessie B: Risicomanagement: Waar moet het beter en hoe realiseer je dat?

  • Risicomanagement: Waar moet het beter en hoe realiseer je dat? onder leiding van Dick Veerman
    Opereren de pluimveesector en primaire sector in brede zin zelf wel voldoende risicobewust? Schieten de IKB’s te kort? Wat kan er beter? Welke aspecten moeten in ieder geval beter?

    1. Het verschil tussen een regel- en een risicocultuur. Door Dick Veerman (15.20-15.25u)
    2. Hoe is de keten zich vanuit de detailhandel terug aan het organiseren? Door Irene BeersSIM Supply Chain Management, mede namens Ahold Delhaize (15:25-15:45u)
    3. Hoe kan de eierketen zich van vooruit tegen risico’s wapenen? Door Janne van Rooij, Ter Heerdt (15:45-16:05u)
    4. Reacties op Beers en Van Rooij vanuit panel bestaande uit Marc Jansen (CBL en IKB Ei), Merel Langelaar (voorzitter KNMvD), Jeroen van den Hurk (Rabobank), Ankie Maatman (De Heus Diervoeders), Joep Bolwerk (MSD) en Aart de Kruijf (Wethouder Barneveld). (16:05-16:40u)
    5. Samenvatting en formulering van aanbevelingen voor plenaire sessie. Door Dick Veerman (16.40-17.00u)