Sponsoren

CONGRES 27 NOVEMBER, UTRECHT, 14-18 UUR


Hoofdsponsoren:

 • Vencomatic

  Vencomatic Group is a leading company in the poultry sector. It is our ambition to bring poultry husbandry to a higher level. For this, we develop and market sustainable, animal-friendly products. We are proud to pioneer and create the best products together with our customers. Think ahead with poultry people.

 • Ter Heerdt

  Ter Heerdt kuikens en hennen is marktleider in Nederland en levert kuikens en jonge hennen aan voornamelijk biologische en scharrelpluimveehouders. Ter Heerdt managed risico's door processen zelf te beheersen, van broedei tot consumptie-ei, van eendagskuiken tot opfokhen. Het TOS en 100-punten systeem vormen hiervoor belangrijke tools. Ter Heerdt beschikt voer gecontracteerde ouderdier- en opfokbedrijven en een eigen Boederij.

 • Provincie Gelderland

 • MSD Animal Health

  MSD Animal Health staat voor innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid. Daaraan werken we dagelijks vanuit een duidelijke visie. Op basis van research en kennis leveren wij diergeneesmiddelen, diensten en praktische hulpmiddelen die: de gezondheid van dieren verbeteren, de volksgezondheid beschermen, de kwaliteit van samenleven tussen mens en huisdier helpen verbeteren en een duurzame en kwalitatieve voedselvoorziening waarborgen. U, als dierenarts, dierhouder of consument van nu en in de toekomst bent belangrijk voor ons. Het is onze missie om hoogwaardige diergeneesmiddelen en diensten te bieden die voor ú het verschil maken. Samen werken aan een optimale diergezondheid vanuit een breed kwaliteitsbesef en met respect voor mens en dier.

 • De Heus

  Koninklijke De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vercommercialisering van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. De Heus behoort inmiddels tot de top 20 van diervoederleveranciers in de wereld.

 • Overige sponsoren:

 • Rabobank

  Banking for Food is de visie van de Rabobank op landbouw en voedsel voor meer dan negen miljard mensen in 2050. Waarom houdt de Rabobank zich hier als bank mee bezig, buiten én binnen Nederland? Het heeft alles te maken met de ambitie én de oorsprong van de bank. De Rabobank kent Food & Agri van haver tot gort, dus ook de legpluimveeketen. Wij leveren graag onze bijdrage in het realiseren van een toekomstbestendige legpluimveeketen.

 • Rentokil

 • TLR

 • Mediapartners:

 • Agrio

 • Agrio

 • Bakkers in Bedrijf

  Bakkers in bedrijf is een onafhankelijk vakblad – op papier en online – voor de brood- en banketbakkersbranche. Het vakblad is bestemd voor alle professionele bakkers in Nederland: ambachtelijk, industrieel, in het grootwinkelbedrijf, in de horeca, in de foodservice of op school. We werken samen met alle branchepartijen die er toe doen. Zodat we niet alleen voor de sector werken, maar ook met. Bakkers in bedrijf wil naast de bakker staan. Dat maakt het vakblad en de website onderscheidend. Bakkers in bedrijf bericht over achtergronden rond brood, banket, chocolade en ijs. Thematisch zoomen we uitgebreid in op alle zaken die een bakker in zijn dagelijkse werk bezighouden.

 • EVMI

  EVMI is een onafhankelijk vakblad – op papier en online – voor de professional in de levensmiddelenindustrie. Het richt zich op kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars, marketing managers en algemeen managers in de voedings- en genotsmiddelenindustrie, de toeleveranciers en de afnemers van deze bedrijven. EVMI bericht over nutritionele en technische aspecten van de voedselproductie, en besteedt daarnaast veel aandacht aan duurzaamheid en marketing.

 • Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde

  De Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde is de beroepsorganisatie voor dierenartsen in Nederland. De KNMvD bevordert de professionele ontplooiing van de dierenarts op het terrein van dierenwelzijn, diergezondheid, volksgezondheid en voedselveiligheid.

 • LTO

  Een ondernemers- en werkgeversorganisatie met meerwaarde, voor een agrarische- én pluimveesector met meerwaarde. Dat is Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO)/Nederlandse Organisatie van Pluimveehouders (NOP).

 • Nederlandse Vakbond Pluimveehouders

  De NVP staat voor een zelfstandige, onafhankelijke, sectorale belangenbehartiging. Ons motto: producten die we in Nederland mogen eten, moeten we hier ook mogen produceren. De NVP draagt bij aan een vitale en duurzame pluimveehouderij in Nederland, waar ondernemers een eerlijk inkomen verdienen.

 • Heeft u interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op via redactie@foodlog.nl!